Na našoj stranici koriste se digitalni kolačići (cookies). Korištenjem naše stranice, prihvataš da se neki kolačići preuzimaju od strane tvog pretraživača i uređaja.

Introduction » Banksy

Banksy

Jeste li ljubitelj moderne umjetnosti i željeli biste posjedovati komadić svjetski poznatih autora čija su djela prodavana za nekoliko milijuna dolara? Odlučili smo Vam donijeti djela kontroverznog i zadivljujućeg Banksy. Identitet autora grafita je još uvijek tajna ali njigova djela se svakodnevno pojavljuju iznova u različitim kutovima svjeta. Banksy radi jedinstvenu grafitnu umjetnost po osobnoj originalnoj ideji, a njegovi ljubitelji su VIP osobe koje su i same tema njegovih radova poput Brad Pitt i Angelina Jolie , Justin Bieber i Christina Aguilera.

Slikarsko platno zamjenjuje golim, hladnim i hrapavim zidovima koji se pod njegovim noćnim djelovanjem pretvaraju u vrijedne ilustracije što fascinira milijune ljudi širom planete. Od dotrajalih napušten zgrada pravi prava remek djela vrijedna nekoliko stotina tisuća, ako ne i milijuna dolara. Sam Banksy želi ostati anoniman, a njegova demonstracija umjtnosti namjenjena je i dostupna običnim ljudima.

Mi Banksyevu umjetnost stavljamo na raspolaganje Vama i to putem slika na platnu koje ipak imaju jednu malu prednost u odnosu na original - ne morate srušit zid ako želite promjeniti ilustraciju na istom :)
Zato nemojte razmišljati da li pribaviti jedno od remek djela suvremene umjetnosti, to je izmjeniti Vaš zid i bez grafita.


KM
KM
OTU1YWU1Nj